Geomembrana EPDM

Membrana / Folie / Cauciuc EPDM

Cauciucul EPDM are caracteristici unice demonstrate in cei 50 de ani care au trecut de la instalarea primelor membrane EPDM.
Geomembrana EPDM este un material eficient si durabil, cu o mare rezistenta chimica.

Avantajul pe care nici o alta geomembrana nu il ofera este elasticitatea exceptionala de peste 300% ce confera rezistenta la tensiunile mecanice generate de presiunea apei si miscarile terenului.

Geomembrana EPDMOricare ar fi aplicatia pentru care este necesara instalarea unei geomembrane: de la canale de irigatii unde sunt necesare folii EPDM plane de mari dimensiuni livrate intr-o singura bucata pana la membrane cilindrice pentru acvacultura – acum totul este posibil!

Tehnologia de vulcanizare la presa ne permite sa iti oferim geomembrana EPDM pe masura planurilor tale, indiferent care ar fi acestea.

Dimensiuni de pana la 1500 mp pot fi astfel realizate intr-o singura bucata!
Pentru proiecte mai mari suprafata desfasurata a bazinului este descompusa in module de pana la 1500 mp ce sunt ansamblate la fata locului cu o presa de vulcanizare mobila sau cu benzi butylice.

 

despaturire membrana epdmGeomembrana EPDM este impachetata si ambalata corespunzator pentru transport. O diagrama de pozitionare si derulare insoteste fiecare membrana pentru a facilita instalarea.

Bazine pentru acvacultura

Cu o durata de viata de peste 50 de ani si agrementata pentru apa potabila membrana EPDM este cea mai buna solutie pentru impermeabilizarea pastravariilor si bazinelor piscicole.

Lacuri si iazuri decorative

Folie din cauciuc EPDM pentru amenajarea de lacuri si iazuri de gradina la latimi standard dar si in forme diverse pentru eliminarea pierderilor de material.

Iazuri de inot

Folia din cauciuc EPDM pentru iazuri de inot poate fi livrata in orice dimensiune plana sau box welded pentru o instalare facila.

Parauri si cascade de gradina

Datorita elongatiei superioare membrana EPDM poate fi usor modelata indiferent de complexitatea designului ales pentru amenajarea cascadei sau paraului.

Rezervoare si canale de irigatii

Impermeabilizarea bazinelor si canalelor de irigatii cu geomembrana din caucic EPDM reprezinta solutia versatila pentru eliminarea pierderilor de apa prin exfiltratie.

Amenajari acvatice terenuri de golf

Membrana EPDM pentru amenajari acvatice este solutia premium folosita aproape in unanimitate pentru intinderile de apa ale terenurilor de golf.

Bazine pentru culturi hidroponice

Folia din cauiuc EPDM este produsa prin metoda “talkfree”, agrementata pentru apa potabila este 100% sigura pentru utilizare in culturi hidroponice.