Hidroizolatii EPDM acoperisuri

Hidroizolatii membrana EPDM la cel mai bun pret

De acum 50 de ani de cand a fost instalata prima membrana din cauciuc EPDM, miliarde de metri patrati au fost instalati in intreaga lume cu precadere pentru hidroizolarea acoperisurilor plane – acoperisuri terasa.

Fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, spatii de productie sau retail, cladiri reprezentative din intreaga lume sunt astazi acoperite cu membrana EPDM.

Hidroizolatii EPDM acoperis verdeDurata de viata exceptionala de peste 50 de ani a convins arhitectii si proiectantii sa recomande investitorilor membrana EPDM ca soutie premium.

Firmele de constructii specializate in instalarea sistemelor de hidroizolatii apreciaza de asemenea usurinta cu care este pusa in opera membrana EPDM fara a fi necesara utilizarea periculoasa a focului (ca in cazul membranelor bituminoase) sau a altor echipamente costisitoare- suflante cu aer cald (in cazul membranelor PVC).

Acum totul este si mai usor pentru ca noi livram membrana EPDM confectionata in orice forma si dimensiune!

Acolo unde este cazul elemente tridimensionale cum ar fi colturi, goluri pentru luminatoare sau racorduri cu conducte sunt prefabricate si atasate membranei – astfel incat instalarea implica doar intinderea si ancorarea pe acoperis.

Dimensiuni de pana la 1500 mp pot fi astfel realizate intr-o singura bucata!

Pentru proiecte mai mari sunt realizate module de 1500 mp ce sunt ansamblate la fata locului cu o presa de vulcanizare mobila sau cu benzi butylice.

 

despaturire membrana EPDMMembrana este impachetata si ambalata corespunzator pentru transport. O diagrama de pozitionare si derulare insoteste fiecare membrana pentru a facilita instalarea.