Terase verzi

Hidroizolatii cu cauciuc EPDM petru terase verzi

Fie ca vorbim despre proiecte rezidentiale sau industriale terasele verzi cuceresc tot mai multi clienti in ultimele decenii, fascinati de utilitatea si frumusetea pe care o poate dobandi un spatiu altfel amorf si nefolositor.

Cladiri reprezentative pentru arhitectura moderna castiga premii internationale pentru frumusetea cu care imbina conceptele ecologice si materialele Hi-Tech.

hidroizolatii acoperis verdeDincolo de avantajele estetice pe care le confera acoperisurile verzi exista si avantaje pragmatice cum ar fi izolarea fonica si termica a planseului.

Acoperisurile, terasa verde sunt sisteme multistrat ce presupun acoperirea hidroizolatiei cu strat de drenare, pamant fertil, vegetatie. In aceasta situatie utilizarea unei membrane de hidroizolatii de foarte buna calitate este imperios necesara pentru evitarea reparatiilor ulterioare.

Apropape fara exceptie acoperisurile verzi sunt hidroizolate cu membrana EPDM tocmai datorita calitatilor sale exceptionale privind longevitatea si elasticitatea.

Membrana EPDM oferita pentru terasele verzi este rezistenta la penetrarea radacinilor si prefabricata la dimensiunile cerute.